Asani:A ka racë më të poshtër , kur politika e flliqur e pushtetit instalohet...

REAGIM:Jasir Asani Po e pyes veten a thua vallë ka racë më të poshtër , kur politika e flliqur e pushtetit instalohet edhe tek studentet...

Rinia shqiptare nuk është e vetëdijshme për forcën që e posedon, duhet angazhim

ë rinjve në Maqedoni u kanë mbetur dy alternativa, të instrumentalizohen nga partitë politike ose të marrin rrugën e mërgimit. Ky fenomen paraqet shqetësim...

Rexhep Qosja: Deklarata luftënxitëse

“Me deklaratat e dy prijësve të PD-së, Shqipëria po shtyhet drejt vitit 1997!”, është shprehur ndër të tjera Qosja Akademik Rexhep Qosja ka shkruar se...

O BURRA, NA SOSËN FARE GRATË

Sulejman Mehazi O burra kujdes jemi në rrezik të madh nga të katër anët e botës, një, janë duke na mbytur politikanët e prapshtë, dy,...

Të inicohet procedurë institucionale tek Komisioni i Venedikut !

Ju sugjerojë partive politike shqiptare që për shkak të (vakumit) mospërcaktimit me aktet juridike dhe ligjore organin kompetent apo trupin e autorizuar për interpretimin...

Zëdhënësi i LR-PDSH Elmir Sejfullai: Dy gjuhësia të zbatohet në FFM!

Than që FFM ka miraruar dygjuhësinë dhe e mora me entuziazëm lajmin. Megjithatë, në ndeshjen e fundit në Stadiumin e Tetovës futbollistët mbanin banderoll...

Hysni Shaqiri ka një porosi për Ivanovin dhe protestuesit kundër Platformës shqiptare

ituata politike në Maqedoni ka marrë përmasa dramatike që edhe vet shkaktarët e kësaj situate nuk e dinë se ku do të përfundojnë, nga...

BOTA SLLAVE U KA SHUMË BORXH SHQIPTARËVE

Opinion nga Abdulla Mehmeti Bota sllave, e pranojnë ose jo, u ka shumë borxh shqiptarëve (ilirëve), prej të cilëve e ka marrë bazën e kulturës,...

Antishqiptari Muhamed Zekiri

Opinion nga Kimete Berisha Çfarë organizmi është Muhamed Zekiri, i cili ashiqare, publikisht, pa iu dridhur buza , me emër, me fytyrë e me zë...

Elmir Sejfullai – Perendoj koha e politikanëve pa profesion !

Opinion nga Elmir Sejfullai ! Kur një politikani të dështuar totalisht i hiqet mundësia për të folur nga ana e elektoratit të vetë, ai normalisht...

Postimet e fundit

Reklama juaj ketu!